עולם הויסקי מאז ומעולם ובפרט בשלושת העשורים האחרונים קיבל תפנית נהדרת ומעניינת בכל הקשור לעולמם הנפלא של המבקבקים העצמאיים.
אחד השחקנים החזקים ביותר בשוק ובהחלט, למרות שהם בין הציעירים שבין המבקבקים העצמאיים, הנחשבים ביותר הם Signatory.
Signatory וינטג 'הוקם בשנת 1988 על ידי אנדרו סימינגטון (ואחיו), שניהל בעבר את מלון פרסטונפילד האוס היוקרתי באדינבורו. החבית הראשונה שבקבוק סימינגטון הייתה Glenlivet שהתבגרה בשנת 1968 בשרי.
בשנת 1997 אנדרו סימינגטון קנה את חלקו של אחיו בחברה ומאז מנהל את החברה בכוחות עצמו.
הבעלים של Signatory. מתייחסים אליו כאל "יחיד, יחיד, סינגל מאלט" עבור המזקקה היחידה, זיקוק יחיד וחבית אחת המשמשים לייצור. סינגל מאלטים של Signatory. מקורם במזקקות הבולטות ברחבי סקוטלנד. כמבקבק עצמאי, Signatory. יכולה לרכוש עודפי חביות של מאלטים שלא נמכרים לצרכנים, ולבקבק אותם בשם Signatory.. למרות שזה נשמע פשוט, להבחין באיזו חביות לבקבק תוך הקפדה על האיכות הגבוהה ביותר של וויסקי סקוטי יחיד, העניין דורש עבודה ,הקפדה ודיוק מירבי.
זה מתחיל בטעימת כל חבית כדי למצוא את החביות הטובות ביותר מכל מזקקה. בקבוקי Signatory. בוחרים רק את האיכותיים ביותר מתוך קבוצות הפרימיום הללו. החברה גם משתמשת בתהליך סינון ללא קירור. בניגוד להרבה מותגים סקוטים ידועים המסתמכים על סינון בקירור כדי להסיר שומנים ושמנים מהמלטים ולהוסיף צבעי קרמל בכדי להבטיח צבע עקבי, Signatory. מעדיפה להעצים את הטעם הטבעי של כל חבית. רכישת בקבוק Signatory. היא קבלת ויסקי סקוטי כמעט היישר מהחבית.
לא הספיק להם העניין של בחירת ויסקיים נהדרים ומיוחדים במינם והם גם בחרו בדרך שיווקית מדהימה בבחירת עיצוב חלק מהסדרות שלהם שבה עיצבו בקבוק דיקנטר מדהים שבלי שום ספק תופס את עין הלקוח בראש ובראשונה וגורם להתאהבות ממבט ראשון.
בתחילה התמקמה Signatory באזור ניוהאבן באדינבורו, שם פותח מפעל לבקבוקים, אך בשנת 2002 החברה רכשה את מזקקת אדראדור – Edradour מפרנו-ריקרד – Pernod Ricard, ובהמשך העבירה את כל פעילותה צפונה למיקום הפרטשייר הציורי.
החברה הקימה מפעל בקבוקים חדש ומתחם אחסנה, שתואם בקפידה את הסגנון האדריכלי השטחי השורר במזקקת החוות לשעבר, שזכתה לביקור רב.
Signatory הוא מבקבק עצמאי עם מדיניות שחרור נמרצת, ובדרך כלל ניתן להשיג בכל פעם כ -50 ביטויים שונים של סינגל מאלט. ויסקי מבוקבק במספר טווחים, כולל:
אוסף Un-chill Filtered – המלטים מהקולקציה Un-Chillflitered אינם מסוננים בקור ולכן הם מבוקבקים תמיד ב 46%.
אוסף Cask Strength – לסדרה זו מבוקבקים רק חביות בודדות, ויסקי בחוזק החבית ומלטים מיוחדים אלה ממולאים בדיקנטרים ומופצים בצינורות מתכת אליפטיים שחורים.
אוסף Single Grain.
מתקני הביקבוק, האריזה ומשרדים של Signatory נמצאים בבניין הסמוך למזקקת אדראדור, ליד פיטלוכרי בפרתשיר, שבבעלותה גם החברה.
כמו כן כיום פס הייצור של Signatory כולל את Ballechin וכמובן את Edradour
Comments