על היצרן
כאשר נטע דייגו פלנטה את הכרמים הראשונים שבבעלותו בסיציליה הייתה תעשיית היין של האי מזוהה בעיקר עם ייצור מאסיבי של יין זול.
עשר שנים נדרשו לדייגו פלנטה כדי להגיע לרמת האיכות שביקש.
ב-1995 ,החל מבקבק את היינות שייצר מענבי כרמיו תחת מותגו שלו.
פלנטה, שכבר ניצב אז בחזית העשייה של יין סיציליאני איכותי הרחיק לכת יותר משעשו מקצת היקבים האחרים שנמצאו עימו שם: הוא גם נטע ענבי זנים בינלאומיים, וייצר מהם יינות מעולים.
למעשה,היין הראשון שיוצר תחת המותג החדש היה השרדונה של פלנטה שהפך לאחד היינות הלבנים המפורסמים ביותר באיטליה.
צעד זה הזניק את דייגו פלנטה לצמרת תעשיית היין האיטלקית והפך את "פלנטה" למותג-העל של יינות סיציליה.
לה סגרטה לבן הוא תוצר של גרקאניקו בתוספת מידות משתנות של שרדונה, ויונייה ופיאנו, מיטיב לשלב בין הזנים המקומיים והבינלאומיים.
מידע נוסף על המשקה
מדינה |
איטליה |
סוג היין |
לבן |
אזור גידול |
סיציליה |
מדינה |
איטליה |
על היקב |
כאשר נטע דייגו פלנטה את הכרמים הראשונים שבבעלותו בסיציליה הייתה תעשיית היין של האי מזוהה בעיקר עם ייצור מאסיבי של יין זול.
עשר שנים נדרשו לדייגו פלנטה כדי להגיע לרמת האיכות שביקש.
ב-1995 ,החל מבקבק את היינות שייצר מענבי כרמיו תחת מותגו שלו.
פלנטה, שכבר ניצב אז בחזית העשייה של יין סיציליאני איכותי הרחיק לכת יותר משעשו מקצת היקבים האחרים שנמצאו עימו שם: הוא גם נטע ענבי זנים בינלאומיים, וייצר מהם יינות מעולים.
למעשה,היין הראשון שיוצר תחת המותג החדש היה השרדונה של פלנטה שהפך לאחד היינות הלבנים המפורסמים ביותר באיטליה.
צעד זה הזניק את דייגו פלנטה לצמרת תעשיית היין האיטלקית והפך את "פלנטה" למותג-העל של יינות סיציליה.
לה סגרטה לבן הוא תוצר של גרקאניקו בתוספת מידות משתנות של שרדונה, ויונייה ופיאנו, מיטיב לשלב בין הזנים המקומיים והבינלאומיים.
|
יקב |
לא זמין |
זן גפנים |
פיאנו,שרדונה,ויונייה |
בציר |
משתנה |
כוהל |
12% |
כשרות |
ללא הכשר |
לשתות עם |
מנות ראשונות,ירקות ודגים |
ציונים |
לא |
רשמי טעימה
פלנטה לה סגרטה לבן מציג יין מרענן,נקי וידידותי לאוכל.
הצעות הגשה : מנות פתיחה,אנטיפסטי
תמורה מצוינת למחיר....