על היצרן
דומיין לנגלואה -שאטו, מהיצרנים המובילים בעמק הלואר, הוקם ב-1855 בסומור על יד אדואר לנגלואה ורעייתו, ז’אן שאטו.
הבית מייצר יינות שוקטים לצד יינות קרמאן דה לואר מבעבעים בשיטה המסורתית, ומתחילת ימיו הולך שמו לפניו כמופת של איכות ליינות הלואר.
מאז 1973 הוא נתון בבעלות בית בולינג’ר, שהשקיע משאבים רבים בטיוב הכרמים ובמודרניזציה של היקב.
מידע נוסף על המשקה
מדינה |
איטליה |
סוג היין |
לבן |
אזור גידול |
עמק הלואר |
מדינה |
צרפת |
על היקב |
דומיין לנגלואה -שאטו, מהיצרנים המובילים בעמק הלואר, הוקם ב-1855 בסומור על יד אדואר לנגלואה ורעייתו, ז’אן שאטו.
הבית מייצר יינות שוקטים לצד יינות קרמאן דה לואר מבעבעים בשיטה המסורתית, ומתחילת ימיו הולך שמו לפניו כמופת של איכות ליינות הלואר.
מאז 1973 הוא נתון בבעלות בית בולינג’ר, שהשקיע משאבים רבים בטיוב הכרמים ובמודרניזציה של היקב.
|
יקב |
לא זמין |
זן גפנים |
שנין בלאן |
בציר |
N/V |
כוהל |
11% |
כשרות |
ללא הכשר |
לשתות עם |
מנות דגים למינהם |
ציונים |
לא |
רשמי טעימה
סומור לבן גפנים בוגרות מציג ארומה של פרחים לבנים ופירות אקזוטיים.
בחיך היין מציג טעם עוצמתי,פירותי ועז עם רמזים לפרי הדר.
סיומת ארוכה ונהדרת.
ייטב ללוות מנות דגים.