על היצרן
יש ויסקי ויש סיגנטורי!
המבקבק העצמאי האגדי סיגנטורי מגיע לארץ, ביבוא בלעדי של סיפיל פרמיום אלכוהול.
סיגנטורי היא מהמבקבקים העצמאיים המוערכים בעולם, בגלל גישה בלתי מתפשרת של הבעלים, אנדרו סימינגטון, לבקבק רק חביות יחידות איכותיות או אצוות קטנות
של חביות מתוך ריצת זיקוק אחת (מה שמכונה "חביות אחיות").
כל חבית נבחרת בקפידה, ונטעמת לפני בקבוקה בתהליך בקרת איכות קפדני וכולן באות מתוך מאגר החביות עצום שנבנה כבר שלושה עשורים ובה חביות נדירות של מזקקות שסגורות עשרות שנים לצד חביות ממזקקות מוכרות המבוקבקות במחיר שווה לכל נפש.
כך הפכה סיגנטורי לאחד המבקבקים העצמאיים המוערכים והמבוקשים ביותר בתחום, ואת הטעימות של החברה למבוקשות ביותר בתערוכות הוויסקי ברחבי העולם.
לאנדרו סימינגטון יש נסיון עשיר בעולם הויסקי.
הוא היה סגן המנהל של מלון פרסטונפילד האוס באדינבורו, שם היה אחראי על סדרת בקבוקי ויסקי אגדתיים שהמלון בקבק.
לאחר שעזב את המלון, הקים בשנת 1988 חברה לבקבוק עצמאי של ויסקי בשם סיגנטורי ומיד החל לבקבק סינגל מאלטים בתפיסה שסימינגטון כינה "סינגל, סינגל, סינגל מאלט".
בסינגל הראשון כוונתו שסיגנטורי מבקבקת וויסקי ממזקקה יחידה בתוך כל בקבוק (כלומר, הם לא עושים בלנדים). הסינגל השני מתייחס לזיקוק יחיד – החברה מבקבקת רק חביות יחידות או חביות מתוך אצוות זיקוק אחת (לכן פעמים רבות מוזכרות חביות עוקבות על התווית), ולבסוף הסינגל השלישי מתייחס לחביות עצמן, שאותן היא בוחרת אחת אחת, וטועמת את כולם לפני הביקבוק מתוך מחוייבות לאיכות.
גישה זו של אנדרו סימינגטון, לצד מאגר החביות העצום שעומד לרשותו, מחביות נדירות של מזקקות שסגורות עשרות שנים ועד לחביות המבוקבקות במחיר שווה לכל נפש, הפכו את סיגנטורי לאחד המבקבקים העצמאיים המוערכים ביותר בתחום, ואת הטעימות של החברה למבוקשות ביותר בתערוכות הוויסקי ברחבי העולם.
מידע נוסף על המשקה
מדינה |
|
מזקקה |
לדאייג |
אזור זיקוק |
איילנד |
תקופת יישון |
11-15 שנים |
חוזק אלכוהול |
60.1% |
חבית יישון |
שרי |
על המזקקה |
יש ויסקי ויש סיגנטורי!
המבקבק העצמאי האגדי סיגנטורי מגיע לארץ, ביבוא בלעדי של סיפיל פרמיום אלכוהול.
סיגנטורי היא מהמבקבקים העצמאיים המוערכים בעולם, בגלל גישה בלתי מתפשרת של הבעלים, אנדרו סימינגטון, לבקבק רק חביות יחידות איכותיות או אצוות קטנות של חביות מתוך ריצת זיקוק אחת (מה שמכונה "חביות אחיות").
כל חבית נבחרת בקפידה, ונטעמת לפני בקבוקה בתהליך בקרת איכות קפדני וכולן באות מתוך מאגר החביות עצום שנבנה כבר שלושה עשורים ובה חביות נדירות של מזקקות שסגורות עשרות שנים לצד חביות ממזקקות מוכרות המבוקבקות במחיר שווה לכל נפש.
כך הפכה סיגנטורי לאחד המבקבקים העצמאיים המוערכים והמבוקשים ביותר בתחום, ואת הטעימות של החברה למבוקשות ביותר בתערוכות הוויסקי ברחבי העולם.
לאנדרו סימינגטון יש נסיון עשיר בעולם הויסקי.
הוא היה סגן המנהל של מלון פרסטונפילד האוס באדינבורו, שם היה אחראי על סדרת בקבוקי ויסקי אגדתיים שהמלון בקבק.
לאחר שעזב את המלון, הקים בשנת 1988 חברה לבקבוק עצמאי של ויסקי בשם סיגנטורי ומיד החל לבקבק סינגל מאלטים בתפיסה שסימינגטון כינה "סינגל, סינגל, סינגל מאלט".
בסינגל הראשון כוונתו שסיגנטורי מבקבקת וויסקי ממזקקה יחידה בתוך כל בקבוק (כלומר, הם לא עושים בלנדים). הסינגל השני מתייחס לזיקוק יחיד – החברה מבקבקת רק חביות יחידות או חביות מתוך אצוות זיקוק אחת (לכן פעמים רבות מוזכרות חביות עוקבות על התווית), ולבסוף הסינגל השלישי מתייחס לחביות עצמן, שאותן היא בוחרת אחת אחת, וטועמת את כולם לפני הביקבוק מתוך מחוייבות לאיכות.
גישה זו של אנדרו סימינגטון, לצד מאגר החביות העצום שעומד לרשותו, מחביות נדירות של מזקקות שסגורות עשרות שנים ועד לחביות המבוקבקות במחיר שווה לכל נפש, הפכו את סיגנטורי לאחד המבקבקים העצמאיים המוערכים ביותר בתחום, ואת הטעימות של החברה למבוקשות ביותר בתערוכות הוויסקי ברחבי העולם.
|
כשרות |
ללא הכשר |
רשמי טעימה
אף: ארומה עשירה של מנגל על החוף ועשן ריחני עם נגיעות של קפה.
חיך: מתקתקות עם נגיעות של שוקולד חם ופירות יער מבושלים עם עשן מתמשך.
סיומת: טוסט שרוף עם נוטלה.