דברו איתנו

אנא המתן...

המשך בקניות באתר
מעבר לסל קניות ולביצוע תשלום
המשך בקניות באתר
מעבר לסל קניות ולביצוע תשלום
 

וויסקי בורבון סמול באטץ' | איכות באה בחביות קטנות ומעטות

וויסקי בורבון סמול באטץ' | איכות באה בחביות קטנות ומעטות

 
small batch bourbon small batch bourbon
פרד נואי,המזקק הראשי של מזקקת ג'ים בים [ 7 במספר ] היה אומר: "בורבון הוא משקה ייחודי, משום שזהו המשקה של אמריקה " בורבון הוא וויסקי אמריקאי שמיוצר לרוב בקנטקי [ 75% מהייצור] זהו וויסקי בעל אופי נהדר עם ארומה וטעם שניתן ליהנות מהן בכל כך הרבה דרכים שונות: נקי, קרח או עם קוקטיילים. בשנים האחרונות רוכב המשקה על הגל של מזון לא תעשייתי ופופולריות גואה ברחבי העולם. מזקקות קטנות בכל רחבי אמריקה חוזרות לעשות וויסקי באותה דרך שבה ייצרו לפני שחוק היובש נכנס לתוקף במאה הקודמת כלומר ממספר מצומצם של חביות .דרך זו נקראת SMALL BATCH. וויסקי בורבון סמול באטץ' מיושן בדרך כלל בין 6-9 שנים [אולם יש מותגים שגם מיושנים עד 23 שנים] והוא ממותג כפרימיום וויסקי. בפוסט זה נביא לדוגמא מספר בקבוקי וויסקי בורבון סמול באטץ' שמשווקים בארץ ושווים בדיקה:  
וויסקי בורבון בוקרס וויסקי בורבון בוקרס

וויסקי בורבון בוקרס

אם אתה מחפש באמת וויסקי בורבון יוקרתי, בוקרס הוא אחד שגם מיועד לאניני טעם. זהו וויסקי שלא מזכיר שום משקה שטעמתם קודם. בוקרס הוא היחידי שמבוקבק ישר מהחבית-ללא עירבוב או סינון. זהו וויסקי בעל קשת רחבה של טעמים מ: אלון ווניל מיושן ועד לגוונים בהירים יותר של מוקה וקפה. מומלץ להוסיף טיפת מים מינרלים לאיזון ופתיחת הטעם והסיומת בחיך. מורכבות המשקה היא תולדה של ביקבוק המשקה היישר מהחבית, והיא שהופכת את בוקרס לוויסקי נדיר ביותר, ובהחלט לבורבון הטוב ביותר בשוק. רשמי טעימה: תקופת יישון: 6-8 שנים צבע: אגוז, ענבר בינוני עם הבהקים אדומים ארומה: גחלי עץ לוהטות, ווניל ורמזי תפוח טעם: טבק, אפרסקים עשן ומייפל סיומת: פריכה מאוד, ארוכה וחמימה לקנייה הקליקו כאן
וויסקי בורבון פור רוזס סמול באטץ' וויסקי בורבון פור רוזס סמול באטץ'

פור רוזס סמול באטץ'

מה יכול להיות יותר רומנטי מאשר לקרוא לוויסקי שלך על שם אהובתך? האגדה מספרת שמייסד המזקקה פול ג'ונס היה נפעם מיופיה של גברת דרומית אחת והחליט שהוא חייב להציע לה נישואים,היא בתמורה החזירה לו תשובה שאמרה שאם היא תסכים להצעה היא תענוד זר של 4 שושנים אדומות על שמלתה בנשף השנתי, ואכן כך קרה בדיוק.פול ג'ונס כמחווה לאירוע קרא למזקקה שלו FOUR ROSES וויסקי בורבון פור רוזס סמול באטץ' זכה בחמישה כוכבים 2007 על ידי מגזין SPIRIT, כמו גם במדליית כסף ב 2007 בתחרות הוויסקי השנתית בסן פרנסיסקו. רשמי טעימה: באף עולה ארומה עדינה וחלקה עם רמזים לדבש. החך הוא מלא יותר עם איזון יפה. הסיומת היא באורך טוב עם טעמים של קרם. לקנייה הקליקו כאן
נוויסקי בורבון נוב קריק וויסקי בורבון נוב קריק

וויסקי בורבון נוב קריק

וויסקי בורבון סמול באטץ' האהוב בעולם!!! 9 שנות יישון בחביות איכותיות מדרגה 4 מעניקות למשקה טעמי מייפל מתוקים עם רמזים של קרמל,וניל ואגוזים קלויים. זהו וויסקי עשיר ומלא טעם בסגנון שהיה מקובל לשתות וויסקי בתחילת המאה הקודמת .הוא מיוצר באופן ידני בכמויות קטנות להשגת טעם עילאי באמת. לקנייה הקליקו כאן
וודפורד רזרב בורבון וויסקי בורבון וודפורד רזרב

וויסקי בורבון וודפורד רזרב

וודפורד רזרב היא המזקקה העתיקה והקטנה ביותר בקנטקי, השורשים שלה מגיעים עד 1797 שאליג'יה ווד החל לזקק וויסקי במחוז וודפורד. זהו וויסקי בורבון הרשמי של קנקטי דרבי מאז 1996, תואר זה לבדו יכול לתת לכם מושג על המעמד שיש לבורבון זה... צבע : ענברי -דבש, מבריק. אף: ארומה שלפירות יבשים עשירים, רמזים של מנטה ותפוזים מכוסים בשכבה דקה של קקאו. וניל קלוש ותבליני טבק. חיך: עשיר, לעיס, מעוגל וחלק, עם הדר מורכב, קינמון וקקאו. סיומת: חלק כמשי עם סיומת ארוכה ועשירה. לקנייה הקליקו כאן
וויסקי בורבון  בייקרס וויסקי בורבון בייקרס

וויסקי בורבון בייקרס

בייקרס נקרא על שם בייקר בים [ אחיינו של ג'ים בים] בייקרס מגלם בתוכו יותר משישה דורות של ניסיון בזיקוק בורבון. בייקרס משתמש בשמרי הכד של המשפחה אשר נשמרים כבר למעלה מ 70 שנה. אלו הם שמרים שנבדקו והצליחו להפיק את אותו הוויסקי עם טקסטורה משיית חלקה וטעם יציב כל פעם מחדש. תערובת דגנים מיוחדת השמרים השמורים ושבע שנות יישון בחביות עץ אלון חדשות,כל אלו חוברים יחד ליצירת בורבון מעודן, עשיר ומלא טעם עם גוף בינוני וארומה מופלאה של פרי ווניל. בייקרס טעים במיוחד בכוס ברנדי עם טיפה מים מינרליים. צבע: נחושת ארומה: פירותיות קלה, תפוזים בשלים, אפרסקים והרבה ווניל. חיך: טעם רך של ווניל,שקדים,טבק ופרי. סיומת: סיומת מצוינת בינונית עד ארוכה. לקנייה הקליקו כאן
בזיל היידן בורבון וויסקי בורבון בזיל היידנס

בזיל היידן

וויסקי בורבון בזיל היידן מבוסס על מתכון סודי שפותח בשנת 1796 על ידי המאסטר בזיל היידן. מתכון ייחודי זה מצריך שימוש באחוז גבוה יותר של גרעינים בתערובת של שיפון ושעורה ויישון רגוע של שמונה שנים בחביות עץ. בתהליך הזיקוק והיישון מתמזגים טעמי השיפון בטעמי התירס המתוק ויוצרים ביחד את האופי הייחודי שהוא שונה מכל בורבון אחר בשוק. טעמו המעודן של הבזיל היידן מועשר ברמזים של מנטה והסיומת היבשה והחטופה שלו מעניקים חווית לגימה מיוחדת בשתייה עם או בלי קרח. לטעימה : יש לשים מעט מהמשקה על קצה הלשון, לגלגל בתוך הפה -ואז לבלוע. זהו וויסקי בעל גוף קל עם טעמי מנטה ודבש. בזיל היידן מתאים לשתייה נקייה או בתוך קוקטיילים. לקנייה הקליקו כאן
בורבון בוליט וויסקי בורבון בוליט

בוליט

בוליט מבוקבק בבקבוק סטייל המערב הפרוע. וויסקי בוליט הצליח לצבור לעצמו מעריצים רבים בשנים האחרונות. באף עולה ארומה עם חריפות עדינה וניחוחות עץ אלון מתוקים. הטעם בחיך הוא חלק עם גוונים של מייפל,אלון,ואגוז מוסקט. הסיום ארוך ,יבש ,ומשיי עם טעם טופי. לקנייה הקליקו כאן
טוען...