דברו איתנו

אנא המתן...

המשך בקניות באתר
מעבר לסל קניות ולביצוע תשלום
המשך בקניות באתר
מעבר לסל קניות ולביצוע תשלום
 

ג'ים בים בם בום - JIM BEAM BAM BOOM

ג'ים בים בם בום - JIM BEAM BAM BOOM

בורבון הוא הסגנון הבולט ביותר של הוויסקי המיוצר בארה"ב, ונמצא בכל בר ומסעדה ברחבי העולם, נלגם נקי או בקוקטיילים בורבוניים מבריקים. עוד בימי העבר (בסופו של דבר בסוף המאה ה -18), מהגרים אירים וסקוטים הביאו זיקוק לקנטקי. יש כמה תיאוריות לגבי השם של בורבון, אבל שום דבר קונקרטי. זה נגזר משושלת בורבון בצרפת, אבל אף אחד לא בטוח ב 100% מאיפה בדיוק השם של המשקה. יש אנשים שאומרים שזה נקרא על שם מחוז בורבון בקנטקי, בעוד שאחרים אומרים שזה היה מרחוב בורבון בניו אורלינס. אז מה זה בורבון? ובכן, ישנם כמה חוקים המכתיבים כיצד מייצרים בורבון. ראשית, יש לייצר אותו בארצות הברית (והוא אכן מיוצר בכל רחבי ארה"ב - לא כל בורבון הוא בורבון מקנטאקי!). את המחית של הבורבון יש להכין מלפחות 51% תירס (הנפוצים ביותר מסוגים אחרים של דגנים המשמשים לייצור בורבון הם שיפון, שעורה וחיטה). בורבון חייב להיות מיושן בחביות עץ אלון חרוכות חדשות (ללא תקופת יישון מוגדרת מינימלית - אם כי אם התיישן פחות משלוש שנים, לא ניתן לכנות זאת באופן חוקי וויסקי באירופה). אי אפשר לזקק את הנוזלים ליותר מ 80% ABV, ויש לבקבוק בורבון ב 40% ABV או יותר.   לידת הבורבון. סיפורה של משפחת Beam מתחיל שבעה דורות אחורה, יותר מ -200 שנה, אינספור אתגרים ומטרה אחת; להכין את הבורבון הכי טוב בעולם. בסוף שנות ה 1700, מתיישבים גרמנים, סקוטים ואירים כבר הכינו ויסקי שיפון במערב פנסילבניה עם מתכונים שהביאו מארצם מולדתם. אך כאשר ממשלת ארה"ב החלה להציע תמריצים לעבור מערבה ולגדל תירס, רבים ארזו את משפחותיהם ועברו להתגורר באזור קנטקי בווירג'יניה. בין החקלאים הללו היה ג'ייקוב בים, שכמו אחרים השתמש במתכון הוויסקי של אביו כדי לזקק את עודפי התירס שלו לסוג חדש וממתיק יותר של ויסקי-בורבון.   JIM BEAM BLACK ויסקי הבורבון הפרימיום, בעל הוכחה 86, מבלה כמה שנים יותר בחביות האלון הלבן האמריקאי מאשר ג'ים בים המקורי. אלו השנים הנוספות של ההזדקנות שמעניקות לג'ים בים שחור את טעמו בעל גוף מלא עם תווים חלקים של קרמל  ועץ אלון חם. הוא בורבון מלא עם רמה נוספת של אלגנטיות ועידון שנועדו ללגום ולהתענג   JIM BEAM APPLE חלק באופן מפתיע ושונה להפליא ומכיוון שהוא שומר על ליבת בורבון עשירה, הוא מושלם גם לחובבי הוויסקי וגם למי שמחפש קוקטייל חדש ומרענן מיוצר עם כל הגאווה והחוויה של ההיסטוריה של ייצור הבורבון בן ה -220 שנה, ג'ים בים תפוח הוא שילוב מאוזן לחלוטין של ליקר תפוחים ויסקי בורבון. התוצאה היא פרץ פריך ורענן של תפוח ירוק בגימור בורבון חם. נהדר לשתייה חלק, עם קרח או עם סודה וטריז לימון.   JIM BEAM HONEY מתוק כמו דבש. מודגש כמו בורבון. מתוק אבל לא מתוק מדי, לג'ים בים דבש יש מגע מושלם של דבש זהוב כדי לאפשר למתיקותו המחממת לזרוח מבלי לאבד את החלקות העדינה של הבורבון המקורי. אז בין אם אתם משתוקקים לקוקטייל עם צד מתוק יותר או למשהו קליל, אלה "הברכיים של הדבורה". ג'ים בים דבש הוא שילוב טעים של ליקר דבש אמיתי וג'ים בים בורבון. יחד הם יוצרים מתיקות קלה ונימוחה, רגועה מספיק כדי ללגום לבד אך נועזת להחזיק את עצמה בקוקטייל. לתערובת מרעננת באמת, נסו אותה עם ג'ינג'ר אייל או מיץ תפוחים וסודה קלאבית מעל קרח.   JIM BEAM DOUBLE OAK חבית פעמיים כי טוב ג'ים בים "אלון כפול" מיושן לראשונה בחביות עץ אלון לבן אמריקאיות. לאחר מכן, אנו שופכים אותו לחבית אלון לבנה חרוכה וטרייה נוספת להבשלה בפעם השנייה. האינטראקציה הנוספת עם האלון מביאה לנוזל עוצמתיות בטעם ונימוח חלק. Jim Beam Double Oak מעלה את יישון הבורבון לשלב הבא על ידי שימוש בגישה זו. לאחר תהליך ההזדקנות המסורתי בן 4 שנים, הבורבון מועבר לחבית אלון לבן אמריקאית חרוכה וטרייה ומיישן לפי הטעם. חבית שנייה זו מאפשרת לנוזל לפתח רמה עמוקה עוד יותר של אלון עז ומתובל וקרמל עשיר, ויוצר ויסקי בורבון ייחודי באמת.   JIM BEAM RYE נוֹעָז. חָרִיף. קלַאסִי. המתכון הישן של ג'ים בים שיפון  משאיר בעיטה חמה וחריפה כבנגיסה של פלפל שחור, מעוגלים כולם ברמזים של וניל ועץ אלון. הוסיפו אותו לקוקטיילים קלאסיים ועכשוויים כאחד לקבלת טעם שלא ניתן לטעות בו. ג'ים בים שיפון הוא וויסקי שיפון בסגנון טרום האיסור, שעושה כבוד לאחד המתכונים העתיקים ביותר ומזוקק על פי אותם סטנדרטים מדויקים ששולטים בג'ים בים במשך יותר מ 200 שנה. כיום, זה הפך לברמנים המחפשים וויסקי נועז ונשגב עם גימור חלק יותר של זמנים מודרניים יותר.
טוען...